Jeg vil gerne sende dig en anbefaling fordi du har gjort det muligt for min mand og jeg at få vores ønskebarn. Jeg har været hos dig i et halvt år og lynhurtigt forstod du hvad jeg stod i og fik mine tal i balance. Tusind tak for din hjælp. Jeg vil meget gerne anbefale dig til andre.

- Helle

Jeg er 48 år og var midt i en slem overgangsalder da jeg fik anbefalet Sif. Jeg kom med hedeture, tørre slimhinder, dårlig søvn og dertil hørende. Jeg er Sif dybt taknemmelig for en megen grundig og individualiseret behandling. Jeg har følt mig i trygge hænder gennem hele forløbet. Jeg kan stadig opleve varmen, men det er når jeg rejser og glemmer anbefalingerne.

- Lise, 48 år

Jeg sov for første gang i mange måneder en hel nat. Min veninde opfordrede mig at tage kontakt til Dig Sif efter jeg havde fortalt hende at jeg sov meget dårligt og ikke fungerede i mit arbejdsliv. Hun havde været hos Sif og vi tændte computeren for at se på instagram hvad hun skrev. Jeg kunne godt se at hun havde viden om mange ting. Jeg ringede til hende dagen efter og vi aftalte at jeg kom hen til en konsultation ugen efter. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har ikke ømme bryster mere, smerterne i underlivet er gået væk og jeg har mere energi end jeg husker at have haft i mange år. Min livskvalitet er meget større og den tåge jeg var endt i er lettet. Det gør mig trist at jeg så længe har gået i den tilstand, men også helt utrolig taknemmelig for at jeg har det godt nu efter kort tid.

- Mette, 27 år

Da jeg startede hos dig led jeg af slem migræne og smerter hver gang menstruationen skulle komme. Det har jeg ikke haft siden jeg afsluttede hos dig, og det er nu over et halvt år siden. Håber mange andre i samme situation vil booke et forløb hos Hormonterapiklinikken.

- Ane, 29 år

Jeg kan som tidligere brystkræftpatient varmt anbefale Sif. Rigtig god vejledning og et samarbejde hvor jeg selv er aktivt deltagende. Er rigtig glad for at blive indviet i hvad der er rigtigt for min krop og hvordan jeg skal behandle den. Jeg fik et godt overblik over forløbet og Sif har svaret hurtigt når jeg har haft et tvivlspørgsmål. Jeg er glad for at have kontaktet Sif. Min krop reagerer positivt og jeg er på vej i den rigtige retning.

- Tina, 41 år

Vi har fået 2 streger!!!!! Kæmpe anbefaling her fra! Lægerne sagde det ikke kunne ske! Mit progesteron blev normalt og så skete det! Vi brugte 3 år inden. Tak her fra!! 

- Mie, 24 år