Hvorfor hormonterapi som behandlingsform?

Hormonterapi er rodårsagsbehandling. Behandlingsformen er en kobling mellem den alternative og konventionelle medicin hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Ved fuld konventionel behandling, vil hormonelle ubalancer behandles med syntetiske hormontilskud, eksempelvis p-piller, insulin, stofskiftemedicin. Og hvorfor er det ikke optimalt?

  • Det fjerner ikke rodårsagen og retter op på dit egentlige problem, men skaber yderligere ravage.
  • Kroppen bliver afhængig og symptomerne fortsætter hvis medicinen stoppes.
  • Rodårsagen forværres fordi medicinen skjuler symptomerne og endnu flere ubalancer opstår.
  • Der er større risici for bivirkninger som blodpropper, slagtilfælde, kræft, angst, infertilitet m.m.

Ved hormonterapi går jeg efter rodårsagen så dårligdom kan elimineres, minimeres eller helt undgås hvis kun set i DNA analyse.

Det optimale for mig, er at fjerne din lidelse.

Hvordan arbejder jeg?

Du ved helt sikkert at vi alle har unik DNA. Og lige så unik den er, lige så unikt oplever vores krop, hvad den udsættes for. Lige unikt er det, hvad der forårsages af ravage, når der er ubalance i hormonerne.

Jeg tror at de fleste af os kan sætte os ind i en hedetur, en menstruationssmerte, en hovedpine, kvalme, eller følelsen af at hele bægret vælter. Men hvad der ligger bag, bag alle facetter af symptomet, er individuelt. Tag eksempelvis vægtforøgelse som symptom på noget, som kroppens måde at råbe op på. Ét individ vil have lav testosteron bag, hvorimod et andet individ vil opleve at det forårsages af østrogendominans eller PCOS. En kaloriereduceret kost, anbefalet af Google, læge eller diætist vil derfor ikke være løsningen, men derimod forværre situationen for eksempelvis den overvægtige klient med PCOS.

Derfor har jeg en masse screenings og svar fra helbredsspørgeskemaet at arbejde ud fra, og er det ikke nok, kan man altid begynde at dykke ned i blod, urin, afføring, DNA eller spyt.. Ikke bogstavelig talt, bevares. Det ville være utrolig upassende. Men, sende det til laboratoriet som jeg samarbejder med, og vente på at resultatet kommer tilbage og kan analyseres og gøres brug af til videre analyse.