Book din tid online her

Praktisk om konsultationer:
 

  • En konsultation varer typisk 60-90 minutter. Du er velkommen i klinikken, men kan også vælge om vi skal afholde konsultationen over Facetime.
  • For at konsultationen bliver dybdegående, modtager du ved booking et stort helbredsspørgeskema inkl. en mindre kostdagbog, som skal være tilbagesendt 3 hverdage inden konsultationen.
  • Første konsultation starter altid med en samtale for at danne overblik over tidligere og nuværende symptomer, sygdomme, kostvaner, ordineret medicin m.m. . Sammen ser vi på om der er behov for bestilling af laboratorietests, blodprøver ved egen læge el. anden form for undersøgelse. Disse tests er uden for konsultationspris.
  • Efter endt konsultation vil du modtage et skræddersyet sundhedsprogram via mail, med tiltag som vi har gennemgået. Sundhedsprogrammet kan indeholde justering af søvnmønster, justering af livsstil, stressreduktion, nutraceuticals, motion, visualiseringer og kostvejledninger tilpasset din situation. Intet som ikke kan passe ind i din hverdag, hvordan den end er af konstellation.

   

  Hvor lang tid tager det?

  Da vi er individuelle, vil det være forskelligt hvor langt et forløb der skal til, for at genskabe balance i systemet. Et forløb strækker sig gennemsnitligt over 2-4 gange, med 2 måneder imellem hver.

  Vi aftaler typisk efter endt konsultation hvornår vi ses igen og hvor meget støtte og motivation du har brug for, for at kunne gennemføre med succes.

   

  Betaling:

  Der betales via Easypay ved booking.

   

  Afbestillingspolitik:

  • Bliver du forhindret i at møde op, skal din tid være afbestilt senest 3 hverdage inden, da jeg her påbegynder forberedelserne til din konsultation.
  • Ved afbestilling senere end 72 timer inden konsultationens start, faktureres du for 50% af konsultationsbeløbet.
  • Ved udeblivelse faktureres du for 100% af konsultationsbeløbet.

   

  Laboratorietests:

  Nogle gange kræver en ordentlig udredning en laboratorietest, så vi opnår en dybere viden og forståelse for din situation og videre optimering. Det kan være hormontests, gentest eller anden nødvendig analyse.

  Alle tests og analyser foregår via Nordic Laboratories som er en af Europas førende leverandører indenfor veldokumenterede objektive laboratorieanalyser. Deres hovedsæde ligger på Nygade i indre København.